Jam E Lirë, Jetojë Në München Te Gjermanise, Kërkoj Një Mashkull Për Lίdhje Pse Jo Edhe Martesë…!!!

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem.

E ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen.

Te gjitha Liket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me interesant dhe terheqes, ateher do te ju lajmrohem..!!

Author: admin